vil-du

Er du vår nye menighetsarbeider?

Vi i Justnes misjonskirke ønsker å ansette en ny menighetsarbeider/pastor, er dette noe du kunne tenke deg å gjøre? Vi er en menighet i vekst som ønsker en ansatt som kan være med å drive arbeidet vårt fremover, det er trygge rammer å komme inn i og en menighet som engasjerer seg.

OM MENIGHETEN:

• Justnes misjonskirke er en menighet som hører til trossamfunnet Misjonskirken Norge. Vi ble stiftet i 2013, og i dag er vi nærmere 170 barn og voksne.
  • Vi har våre gudstjenester på Havlimyra oppvekstsenter på Justneshalvøya i Kristiansand, og har kontorlokaler på Fagerholt.
  • Fra før har vi en hovedpastor ansatt i en 100 % stilling.

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER OG PERSONLIGE EGENSKAPER:

• Flink til å se/møte mennesker i alle aldre.
  • Relevant utdanning. Erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning.
  • Det er en forutsetning at søker har erfaring med menighetsarbeid over tid, gjerne som frivillig.
  • Søker må være kristen, og dele menighetens visjon.
  • Vi har særlig stor vekst knyttet til vårt barne- og ungdomsarbeid, og interesser og evner knyttet til dette er særlig interessant.
  • Kunne utvikle menighetsarbeidet videre sammen med medarbeiderne og øvrig stab.
  • Ha evne til å lytte til, inspirere og utvikle medarbeidere.
  • Ha evne til å arbeide selvstendig og til å se gode og effektive løsninger.
  • Ha evne til å bygge fellesskap og relasjoner.

VI TILBYR:

• Et voksende fellesskap av svært mange gode frivillige ledere og medarbeidere.
  • Positivt og godt arbeidsmiljø.
  • Fleksibilitet i forhold til stillingsbrøk (30-70 %)
  • Lønn, pensjon- og forsikringsavtaler gjennom Misjonskirken Norges tariffavtaler.

Den som ansettes må arbeide i samsvar med Justnes misjonskirkes formål og verdier. Tiltredelse etter avtale.

Spørsmål til stillingen kan rettes til lederskapets leder Martin Rødland, 996 06 929 eller pastor Clemente Duran, 412 67 930.

Søknad med CV sendes til [email protected] Søknader vil bli vurdert fortløpende.