Barn og ungdom

Vi vil se barn og ungdom i vårt nærområde bli gjort til etterfølgere av Jesus Kristus!

Vårt arbeid

 

Just UNG

Med ungdomsarbeidet ønsker vi å skape et godt og trygt miljø for ungdommene i bydelen. Her er det høyt under taket, god forkynnelse, sosialt og åpen kiosk. 

Just UNG møtes annenhver fredag i oddetallsuker, kl. 19:00 – 22:00 i kontorlokalene våre i Magnus Barfots Vei 3. 

Mer info finner du på Instagram.

Barnekirka

Det er barnekirke for barn på hver gudstjeneste! Barna er med på gudstjenesten de første 15 minuttene. Her vil vi ha barna i fokus.

Vi deler inn barna i tre grupper: 3 til 5 år, 6 til 8 år og 9 til 12 år. Her er det lek, andakt og masse moro.

Konfirmant  2024/2025

I Justnes Misjonskirke vil vi at konfirmantene skal bli kjent med en evig Gud som holder gjennom alle livets utfordringer og gleder. Vi vil legge til rette for at ungdommene kan bygge gode relasjoner og vennskap.

Annenhver onsdag (oddetallsuker) kl. 14:00 – 15:30 møtes vi til konfirmantundervisning. Her er det mat, lek og konkurranser, undervisning, og gruppesamtaler.

Opplegget koster 3000kr. Beløpet dekker mat på hver konfirmantsamling, aktiviteter og undervisningsmateriale, bibel, kontingent for medlemskap i Misjonskirken UNG og konfirmasjonsleiren på Vegårtun i oktober. Misjonstur til Romania kommer i tillegg. Til denne turen vil vi ha noen dugnader for å gjøre egenandelen mindre. 

Meld deg på her som konfirmant her!

https://app.checkin.no/event/73253/konfirmant-24-25

 

Tweens

Tweens er et tilbud for 5.-7. klassinger, der vi gjør mye gøy, har andakt og spiser kveldsmat sammen, onsdag er i oddetallsuker, fra kl 19:00-20:30. Tweens arrangeres på Havlimyra skole. 

Ledere på Tweens er Vegard Livden Bjørseth, Paul Johannessen, Øyvind Buestad, Aud Marie Granseth, Elin Ropstad, Eivinn Meling og Christoffer Ringsvold Jensen​. Følg med på kalenderen for informasjon om hver enkelt Tweens-samling.

Hvis du har spørsmål send gjerne mail til: vegard@justnesmisjonskirke.no

Vi har også egen samling for Tweens under gudstjenestene søndag formiddag kl. 11:00.

 

Just KONFA

Just KONFA er for deg som er «just» konfa! Altså for 10.klasse. 

Vi samles annenhver onsdag (partallsuker) fra 14.00-15.30, i kontorlokalene vår over pizzabakeren på Fagerholt. Her blir det litt mat, god undervisning og gruppesamtaler.
Oppstart 4. september 2024.

Just KONFA er for deg som vil finne ut mer om den kristne tro, og ta steg i ditt eget trosliv. Vi kommer til å gå litt dypere i undervisning og i gruppesamtaler, enn det vi har gjort under konfirmantundervisningen. 

Vi kommer også til å dra på en misjonstur, vinteren/våren 2025. Denne gangen blir vi med konfirmantene til Romania!

Prisen for Just KONFA er 100kr. Dette dekker mat og medlemskap i Misjonskirken UNG som gjør at vi får økonomisk støtte. Misjonsturen vil komme i tillegg med en egenandel. Resten samler vi inn på dugnad. 

 

Lurer du på noe?

Rebecca Aanonsen

Ungdomspastor
974 70 052‬

Kristine Omdal

Barnepastor

Kontaktinfo

post@justnesmisjonskirke.no

Kontonr.: 3000 24 22723

Org. nr: 911 656 353

Kirkens adresse

Havlimyra skole

Havliveien 8

4634 Kristiansand S

Kontoradresse

Justnes misjonskirke

Magnus Barfots vei 3

4633 Kristiansand S