1ca5bdea9-2ef0-4f4f-991e-99d77dfebe2e

Bli fast giver?

Vil du bli fast giver og være med å investere i menigheten din? Det oppfordrer vi alle medlemmer til!

Vi oppfordrer deg som går fast i Justnes misjonskirke til å være med som fast giver. Det er godt for oss å gi til noe som er større enn oss selv, og at det er en velsignelse å få kunne gi til Guds rike. Vi tror at alt er en gave fra Gud, og vi er kalt til å være gode forvaltere. Bibelen kaller det å gi for en gudstjeneste, og beskriver det som en naturlig del av en kristens liv, og det skal skje uten ulyst eller tvang. «For Gud elsker en glad giver». (2 Kor 9, 7b)

Som fast giver i Justnes misjonskirke bidrar du til at vi kan ha en forutsigbar økonomi og kan nå lenger ut med vårt arbeid og vår visjon.

Avtalegiro og skattefradrag:

Dersom du ønsker å opprette en digital avtalegiro, kan du helt enkelt klikke på linken under.

Når du benytter deg av avtalegiro, vil inntil kroner 25 000,- danne utgangspunkt for skatterefusjon per år. For at dette skal registreres på deg, må du enten fylle ut en autogiro og legge den i kollekten i en konvolutt, sendes til Magnus Barfotsvei 3, 4633 Kristiansand, mailes til [email protected], eller benytte deg av linken overfor for å opprette digital avtalegiro.

Du kan printe ut en Autogiro her: /file/2avtalegiro-justnes-misjonskirke-oppdatert-171016.pdf

Hos oss kan du også gi med Vipps.

Vippsnummer: 50524

Under gudstjenestene våre er det i tillegg mulig å gi med kort og kontant.

Vil du gi en engangsgave? Kontonummer: 3000.24.22723.

Organisasjonsnummer Justnes misjonskirke: 911656353

Bli medlem av trossamfunnet Misjonskirken Norge:
Du generer ”statsstøtte” om du blir medlem av trossamfunnet Misjonskirken Norge. Alle statsborgere betaler kirkeskatt. Den understøtter Den norske kirke i din kommune om ikke annet tros- eller livssynsmedlemskap blir oppgitt. Hvert år får Justnes misjonskirke utbetalt en viss sum (ca. 600 kr) av kirkestøtten fra det offentlige per medlem i trossamfunnet. Det er mange av våre medlemmer og faste kirkegjengere som ikke er med i trossamfunnet Misjonskirken. Det kan også hende at mange ikke vet om denne muligheten. Dette er en flott måte å bidra til at menigheten vår får støtte fra det offentlige!