51052_373039_4e4ec3b94d

Bli fast giver / Givertjeneste byggefond

Vil du bli fast giver og være med å investere i menigheten din? Det oppfordrer vi alle medlemmer til!

Vi oppfordrer deg som går fast i Justnes misjonskirke til å være med som fast giver. Det er godt for oss å gi til noe som er større enn oss selv, og at det er en velsignelse å få kunne gi til Guds rike. Vi tror at alt er en gave fra Gud, og vi er kalt til å være gode forvaltere. Bibelen kaller det å gi for en gudstjeneste, og beskriver det som en naturlig del av en kristens liv, og det skal skje uten ulyst eller tvang. «For Gud elsker en glad giver». (2 Kor 9, 7b)

Som fast giver i Justnes misjonskirke bidrar du til at vi kan ha en forutsigbar økonomi og kan nå lenger ut med vårt arbeid og vår visjon.

Dersom du ønsker å opprette en digital avtalegiro, kan du helt enkelt klikke på linken under.

Vil du gi til byggefondet?

Justnes Misjonskirke har et fremtidig mål og om et eget bygg som kan romme aktiviteter både for barn, ungdom, voksne og eldre, og har derfor i flere år sett etter et sted hvor vi kan «bo».

Vi har en drøm om et FELLESSKAPSHUS for bydelene og menneskene rundt oss, hvor vi kan være en positiv faktor i vårt nærmiljø. Vi tror vi kan utgjøre en forskjell for mange barn og unge som vokser opp blant oss i dag.

«Det røde huset» i bakken opp mot Justneshalvøya har lenge vært i tankene til flere i menigheten, og i 2020 begynte ting virkelig å skje! Vedtak om kjøp av tomten ble gjort i menighetsmøte 11.10.2020.

Kjøpekontrakten ble signert ca. 1 mnd. senere, og den 01.12.2020 overtok Justnes Misjonskirke denne eiendommen.

Dersom du ønsker å gi for at drømmen blir realisert om et FELLESSKAPSHUS for bydelene , kan du helt enkelt klikke på linken under:

Avtalegiro og skattefradrag:

Når du benytter deg av avtalegiro, vil inntil kroner 50 000,- danne utgangspunkt for skatterefusjon per år. For at dette skal registreres på deg, må du enten fylle ut en autogiro og legge den i kollekten i en konvolutt, sendes til Magnus Barfotsvei 3, 4633 Kristiansand, mailes til [email protected], eller benytte deg av linken overfor for å opprette digital avtalegiro.

Du kan printe ut en Autogiro her: /file/2avtalegiro-justnes-misjonskirke-oppdatert-171016.pdf

Hos oss kan du også gi med Vipps.

Vippsnummer: 50524

Under gudstjenestene våre er det i tillegg mulig å gi med kort og kontant.

Vil du gi en engangsgave? Kontonummer: 3000.24.22723.

Organisasjonsnummer Justnes misjonskirke: 911656353

Bli medlem av trossamfunnet Misjonskirken Norge:
Du generer ”statsstøtte” om du blir medlem av trossamfunnet Misjonskirken Norge. Alle statsborgere betaler kirkeskatt. Den understøtter Den norske kirke i din kommune om ikke annet tros- eller livssynsmedlemskap blir oppgitt. Hvert år får Justnes misjonskirke utbetalt en viss sum (ca. 600 kr) av kirkestøtten fra det offentlige per medlem i trossamfunnet. Det er mange av våre medlemmer og faste kirkegjengere som ikke er med i trossamfunnet Misjonskirken. Det kan også hende at mange ikke vet om denne muligheten. Dette er en flott måte å bidra til at menigheten vår får støtte fra det offentlige!