Hele kalenderen


08

des 2019

Gudstjeneste

Havlimyra Skole, søndag kl 11:00

Velkommen til gudstjeneste i Justnes misjonskirke, vi samles til fellesskap med tale, lovsang, barnekirke og kirkekaffe. Dette er en gudstjeneste for hele familien hvor alle får undervisning som passer til seg. Vi håper å se deg og hele familien din. Vel møtt.

12

des 2019

Mannskveld

Magnus Barfotsvei 3, torsdag kl 20:00

Bli med på hyggelig mannskveld, og bli kjent med mennene i menigheten! En gang i måneden er det mannskveld i Justnes misjonskirke. Den finner sted i våre kontorer på Fagerholt (inngang til høyre for Coop Extra), og her er alle menn invitert! Vi holder på fra klokka 20.00-22.00. På mannskveldene har vi fellesskap, og spiser mat eller har kaffe sammen. I tillegg vil det være en andakt

13

des 2019

Sal 3 - juleavslutning

Magnus Barfotsvei 3, fredag kl 19:00

Velkommen til Sal 3, Justnes misjonskirkes eget ungdomsarbeid! Vi samles til andakt, lek og snacks annenhver fredag i partallsuker. Vi ønsker å skape et godt og trygt miljø for ungdommene i bydelen. Her vil det være høyt under taket, godt påfyll, sosialt og kanskje noe snacks. Vi gleder oss!

15

des 2019

Kveldsgudstjeneste

Magnus barfotsvei 3, 4633 Kristiansand S, søndag kl 19:30

Velkommen til siste kveldsgudstjeneste for semesteret. Her kan du komme og få god undervisning og det er en god mulighet til å bli kjent med nye på kirkekaffen etterpå. Vi håper å se deg til en fin gudstjeneste sammen.

17

des 2019

Bønnesamling

Magnus Barfotsvei 3, tirsdag kl 20:00

Annenhver tirsdag er det bønnesamling i våre lokaler på Fagerholt. Sett av en time til å be med menigheten! Dersom det er noe du ønsker at flere i menigheten skal være med å be for, kan du sende det på melding til 412 67 930. En gruppe av forbedere mottar meldingen, og ber for de aktuelle behovene. Du er selvsagt anonym, hvis du ikke ønsker annet.

24

des 2019

Julegudstjeneste

Havlimyra Skole, tirsdag kl 14:00

Velkomment til Julegudstjeneste i Justnes misjonskirke. Vi samles for å feire det som er julens budskap, at vår frelser ble født til vår jord. Dette er en fin måte å sette fokus på hva julen handler om, og vi håper å se deg og hele familien din der sammen med oss. Vel møtt og god jul! :)

Abonner