ledig-stilling

Ledig stilling

Vi søker etter ny(e) ansatt(e) til å styrke barn, ungdom og administrasjon!

Du kan søke på hele (100%) eller deler av stillingen.

Justnes misjonskirke er en ung menighet i Kristiansand. Med rundt 800 nye boenheter på Justneshalvøya som knytter Gimlekollen og Justvik sammen er det tett opptil 15.000 innbyggere i denne delen av Kristiansand. Hovedtyngden er barne og ungdomsfamilier, og det er derfor store og nye skoler, barnehager, butikker mm. her.
5d3_3670-2

Menigheten har nylig kjøpt tomt hvor vi har startet arbeidet med skissering av et fremtidig fellesskaphus/kirke, som skal være til glede for unge og gamle.
Lederskapet og hovedpastor Johnny Omdal jobber for at Justnes misjonskirke skal være et inspirerende, varmt og inkluderende sted, som stadig peker på Jesus, for alle generasjoner.

Kvalifikasjoner:

• Bevisst forbilde som er glad i mennesker, Jesus og menighet
  • Jobbe selvstendig og systematisk
  • Trives i er hektisk arbeidsmiljø
  • Høyere utdanning (erfaring kan kompensere for utdanning)

Vi kan tilby:

• Lønn etter tariff og gode pensjonsordninger
  • En levende og engasjert menighet
  • Ungt miljø
  • Fleksibel arbeidstid. Stor grad av mulighet til å forme egen tjeneste

Kjenner du at du har lyst å bli en del av oss og vårt lag? Da håper vi du søker!
For spørsmål rundt menigheten og stillingen kan du ta kontakt med styreleder Thomas Vårlid (40417000) eller hovedpastor Johnny Omdal ([email protected]).

Søkandsfrist 1.april

Søknad med Cv sendes [email protected] eller [email protected]