Lokalmiljø og misjon

Vi ønsker å prege både vårt lokaltmiljø og verden, gjennom forskjellige prosjekter vi deltar i.

Lokalmiljø

Vi elsker bydelen vår! Derfor ønsker vo å være tilstede, inkluderende og synlige i nærmiljøet. Vi vil bidra med positive arrangementer i vårt nærområder. Det skal være lett å komme i kontakt med oss som menighet. Lokalmiljøet skal merke at vi som menighet er tilstede for våre medmennesker.

Misjon

Misjon er en del av Misjonskirken Norges DNA. Det er det for oss også. Misjon utenfor Norges grenser er viktig for oss. Vi støtter prosjekter i blant annet Mexico, Romania og Colombia. Mer info finner du her:

Våre satsninger pr nå:

1. Ledergruppe for misjon og nærmiljø. Vi har en egen gruppe som jobber med misjon lokalt og internasjonalt. Ta kontakt om dette kan være noe for deg.
  2. Ulike misjonsprosjekter utenfor Norges grenser. Vi støtter arbeid i Mexico, Romania og Colombia.
  3. Søke støtte. Det er mulig å søke støtte hos oss for korttids eller langtidsmisjon.
  4. Vi jobber for å få til bydelsfest for våre bydeler.

post@justnesmisjonskirke.no

Kontonr.: 3000 24 22723