Medarbeiderfest

Er du medarbeider i Justnes misjonskirke? Da ønsker vi deg hjertelig velkommen til medarbeiderfest hos oss 31.Januar 19:30 i Sal 3 (kontorlokalene våre over coop extra på Fagerholt).

Kjære medarbeider, vi er så takknemlig for den innsatsen du legger inn i menigheten vår og syntes at du fortjener å ros og anerkjennelse for den jobben du gjør. Så i den anledning inviterer vi til medarbeiderfest; som er helt gratis! Dette er en plass hvor du som er medarbeider eller har lyst å bli får lene deg godt tilbake i stolen, spise god mat og være i godt fellesskap med andre medarbeidere i kirken vår. Vi deler noen ord fra Bibelen, snakker litt om hva tjeneste og det å være medarbeider er og har det generelt kjekt sammen. Igjen; vi setter så stor pris på det du gjør og legger inn av arbeid at vi håper du vil komme så vi kan få gjøre litt stas på deg, for du er verdt det. Vi gleder oss veldig til å se deg og tror dette blir en fin, gøy og bra stund for alle oss.

Påmelding gjøres ved å trykke "delta" på fb arrangementet, eller til Clemente Duran på enten SMS: 41267930 eller mail: [email protected]

Velkommen skal du være!