menighetsweekend-2019.

Menighetsweekend 3.-5. Mai!

Nå er det igjen klart for ett av årets høydepunkt nemlig menighetsweekend!

Dette blir en helg med mye aktiviteter, god mat, spennende undervisning og sosialt samvær. Vår egen pastor Clemente Duran og pastor i Fevik Misjonskirke, Torbjørg Oline Nyli,skal undervise og tale, og det blir barnekirke og Tweens-samlinger for barna. Detaljer om avreise, program osv. kommer når det nærmer seg.

Priser (rom uten eget bad/dusj i parentes):

Voksen: 1000,- (900,-)

Barn fra 4 år: 500,- (450,-)

Barn under 4 år:        0,-

Makspris pr. familie: 2750,- (2500,-)

Prisene inkluderer også måltider og utvask.

Påmelding

Påmelding skjer ved å sende epost til [email protected]  med NAVN PÅ ALLE dem påmeldingen gjelder, samt ALDER PÅ EVENTUELLE BARN. Gi beskjed hva slags rom du ønsker (med/uten dusj, evt. hvilket bygg). Gi også beskjed om spesielle behov som matallergier, barnestoler etc.

Betalingsinformasjon kommer på facebook og hjemmesiden, www.justnesmisjonskirke.no så snart det er avklart. Alle som er påmeldt vil også få betalingsinfo på mail.

Praktisk info

De fleste rommene har bad/dusj på rommet og er relativt nye. Det er også noen rom med felles bad/dusj i gangen. Er du ikke opptatt av å ha eget bad, så gi gjerne beskjed i påmeldingen. Det er også litt billigere. Da kan vi enklere plassere hver familie etter behov og ønsker.

Menighetsweekend er «all inclusive», men vi kommer også til å fordele noen dugnadsoppgaver mellom deltakerne, slik som å ta med snacks eller kaker, eller å hjelpe å stable stoler eller rydde fellesområder.

For oss i Justnes misjonskirke er menighetsweekend blitt en tradisjon, og vi vet hva vi går til. Har du aldri vært med på menighetsweekend før håper vi du vil være med i år. Har du spørsmål om betaling/pris eller praktiske ting kan du sende en mail til [email protected] eller ringe/SMS på 91746485. Og lurer du på HVORDAN det er å være på menighetsweekend kan du spørre hvem som helst i menigheten, og de vil fortelle deg at det er HELT TOPP!!