casa-nana-gracias

Misjon

I Justnes misjonskirke gir vi til prosjekter i Misjonskirken Norge som vi er en del av. I tillegg har vi vårt eget misjonsprosjekt som menighet: Casa Nana i Mexico.

Som menighet i Misjonskirken Norge støtter vi sammen med mange andre menigheter i Norge, Misjonskirken Norges egne misjonsprosjekter. Blant disse kan vi nevne f. eks Romania, hvor det satses på diakoni og menighetsutvikling og -planting. Hvis du ønsker å lese mer om Misjonskirken Norges prosjekter og være med å gi, kan du besøke denne siden: http://misjonsforbundet.no/misjon. Vi vil også informere om disse prosjektene ila. vårens gudstjenester, og si noe om hvordan du kan støtte i menigheten.

I tillegg til å støtte Misjonskirken Norges prosjekter, har vi et eget prosjekt i menigheten. Vi gir til Casa Nana i Mexico, og barna i barnekirka samlet høsten 2016 inn over 10 000 kroner som ble sendt i julegave til Casa Nana! Dette er et arbeid som drives for å gi foreldreløse barn i byen Tepic Nayarit i Mexico, et kjærlig og trygt hjem. Casa Nana er drevet av kirken La Fuente Ministries, og har et kristent fokus i sitt arbeid.

Hvis du vil gi en gave til Casa Nana, kan du gi på gudstjenestene, Vipps (søk på Justnes misjonskirke) eller via kontonummer: 3000.24.22723 (husk å merke betalingen din).