casa-nana-gracias

Misjon

I Justnes misjonskirke gir vi til prosjekter i Misjonskirken Norge som vi er en del av. I tillegg har vi vårt eget misjonsprosjekt som menighet: Casa Nana i Mexico.

 

Som menighet i Misjonskirken Norge støtter vi sammen med mange andre menigheter i Norge, Misjonskirken Norges egne misjonsprosjekter. Blant disse kan vi nevne f. eks Romania, hvor det satses på diakoni og menighetsutvikling og -planting. Hvis du ønsker å lese mer om Misjonskirken Norges prosjekter og være med å gi, kan du besøke denne siden: http://misjonsforbundet.no/misjon. Vi vil også informere om disse prosjektene ila. vårens gudstjenester, og si noe om hvordan du kan støtte i menigheten.

I tillegg til å støtte Misjonskirken Norges prosjekter, har vi et eget prosjekt i menigheten. Vi gir til Casa Nana i Mexico, og barna i barnekirka samlet høsten 2016 inn over 10 000 kroner som ble sendt i julegave til Casa Nana! Dette er et arbeid som drives for å gi foreldreløse barn i byen Tepic Nayarit i Mexico, et kjærlig og trygt hjem. Casa Nana er drevet av kirken La Fuente Ministries, og har et kristent fokus i sitt arbeid. 

Hvis du vil gi en gave til Casa Nana, kan du gi på gudstjenestene, Vipps (søk på Justnes misjonskirke) eller via kontonummer: 3000.24.22723 (husk å merke betalingen din).

 

mex-2020-2

Mexico 2020

"Vurderer dere som familie å investere penger i en annen type reise enn en ren sydenferie, en reise som kan få utfordre perspektivene og holdningene til liten og stor, i større grad bidra til å vise litt av verdens mangfold og ulikheter, og kanskje så en spire til et bredere engasjement i familien? Kom på Kick Off, søndag 7. april kl 16.30 i Sal 3! Her forteller vi mer om Mexico 2020/Justnes misjonskirke sin store teamtur neste sommer!

I Mexico, nærmere bestemt i byen Tepic, menigheten La Fuente og barnehjemmet Casa Nana, skal vi bidra med det vi kan av praktisk og teoretisk arbeid, programmet utformes av dere som blir med på turen, -ønsker, egenskaper og talenter. Vi skal bl.a hjelpe til med det store byggeprosjektet av Casa Nana; kanskje er det lekeplass/uteområdet som skal utformes av oss og som vi helt konkret skal samle inn penger til. Vi skal bistå personalet som driver Casa Nana, og tilby sårt tiltrengt og etterspurt psykoedukasjon/undervisning i terapi ved traumebehandling og tilknytningsforstyrrelser. Vi skal delta på gudstjenester og barnekirke i hovedkirka La Fuente, bli inspirert og få lov til å inspirere selv. Vi skal besøke mindre menigheter som er plassert i fattige områder, dele ut gratis mat, besøke innsatte i fengsler, med mer - vi kommer til å få nye inntrykk og opplevelser som kan være med å forme oss resten av livet. 
Kirka La Fuente er en stor og nymoderne kirke som har 4 hjerteslag/fokus: Menightesplanting, Casa Nana, H4MX bibelskole og short term mission teams. (H4MX=Heart for Mexico)

Sjekk linkene:
https://h4mx.org/aboutus.html
http://lafuentemin.net
https://www.facebook.com/lafuentemin/​

Det blir også rom for ferie og fritid, vi skal bl.a på krokodillesafari, ha fridag på stranda, arrangere Mexicansk fiesta og avslutte det hele med et opphold på en deilig resort hvor debrief blir viktig. 
Barna er i hovedfokus, både under forberedelsene i forkant av reisen og underveis. Vi ønsker at de skal skape noen gode relasjoner, SE mennesker, leke, lære, vise medfølelse, ta et barn på fanget- vise at det bryr seg, spille fotball, danse, synge- vi skal bidra med det som Gud har lagt ned i hjertene våre. 

Forberedelsene til turen- der vi blir utrustet som team- er like viktig som selve turen, og det legges opp til 5 søndagssamlinger for hele familien høst/vinter 2019/2020, og en stor happening 25. april 2020, der vi arrangerer loppemarked/lotteri/etc til inntekt for byggearbeidet i Casa Nana.

Hvis dere kjenner at dette ønsker Gud for oss, enten for hele eller deler av familien, så gå i tro og meld dere på! " Endelig påmeldingsfrist blir søndag 5. mai, etter Menighetsweekend. "