Gå til innhold
909e10bb-c0fd-45dd-b22d-5f7d71307096

Om oss

Justnes misjonskirke er en menighet som tilhører trossamfunnet Misjonskirken Norge. Vi ble stiftet i 2013.

Våre gudstjenester holdes på Havlimyra skole. Da er det barnekirke for de minste, tweens for de litt større (5.-7.klasse) og kirkekaffe etter gudstjenesten. Noen søndager i halvåret er det «Alle sammen-gudstjeneste», og da er alle generasjoner samlet under hele gudstjenesten. 

I Justnes misjonskirke skjer det også ting i løpet av uken. Vi har bl.a. smågrupper, mannskvelder, Tweens-arbeid, og bønnesamlinger. Følg med på kalenderen for hva som skjer!

For mer informasjon om Misjonskirken Norge, les her.

Vår visjon

«Med hjerte for Gud og mennesker»

Justnes misjonskirke har et verdidokument som viser våre verdier for menigheten vår og hva vi ønsker skal prege det arbeidet vi gjør. Les det her: 

Verdidokument

Historie

Justnes misjonskirke ble startet som et arbeid ut i fra Salem misjonskirke. Våren 2010 ble det etablert en startgruppe med ca.10-12 personer. I løpet av året vokste gruppen til det dobbelte, og på nyåret 2011 ble den delt inn i to ulike smågrupper. Gruppene vokste raskt og innen året var omme var seks grupper etablert. Parallelt med dette ble det også igangsatt et arbeid med såkalte prøve-gudstjenester. Disse ble holdt på søndager kl.11.00, og ble arrangert en gang i månenden gjennom hele 2011. F.o.m. 2012 ble det besluttet å ha gudstjenester annenhver søndag. I tillegg ble møtetidspunktet endret til søndag kl.11.00. Flere og flere kom på gudstjenester og mange nye ble lagt til smågruppene. Menigheten ble formelt etablert som selvstendig kirke tirsdag 5.mars 2013 under stiftelsesmøte som ble holdt på Havlimyra skole. Det var 72 voksne personer som valgte å melde seg inn i menigheten. 

I 2014 ble Clemente Duran ansatt som hovedpastor, og i 2016 ble Hannah Træen ny barne- og ungdomspastor. Vi er en levende, takknemlig og voksende menighet!

Organisasjonsnummer: 911656353