Om oss

Justnes misjonskirke er en menighet som tilhører trossamfunnet Misjonskirken Norge. Vi ble stiftet i 2013.

Våre gudstjenester holdes på Havlimyra skole. Da er det barnekirke for de minste, tweens for de litt større (5.-7.klasse) og kirkekaffe etter gudstjenesten. Noen søndager i halvåret er det «Alle sammen-gudstjeneste», og da er alle generasjoner samlet under hele gudstjenesten.

I Justnes misjonskirke skjer det også ting i løpet av uken. Vi har bl.a. smågrupper,mannskvelder, Tweens-arbeid, og bønnesamlinger. Følg med på kalenderen for hva som skjer!

For mer informasjon om Misjonskirken Norge, les her.

Historien vår

Justnes misjonskirke ble startet som et arbeid ut i fra Salem misjonskirke. Våren 2010 ble det etablert en startgruppe med ca.10-12 personer. I løpet av året vokste gruppen til det dobbelte, og på nyåret 2011 ble den delt inn i to ulike smågrupper. Gruppene vokste raskt og innen året var omme var seks grupper etablert. Parallelt med dette ble det også igangsatt et arbeid med såkalte prøve-gudstjenester. Disse ble holdt på søndager kl.11.00, og ble arrangert en gang i månenden gjennom hele 2011. F.o.m. 2012 ble det besluttet å ha gudstjenester annenhver søndag. I tillegg ble møtetidspunktet endret til søndag kl.11.00. Flere og flere kom på gudstjenester og mange nye ble lagt til smågruppene.
 
Menigheten ble formelt etablert som selvstendig kirke tirsdag 5.mars 2013 under stiftelsesmøte som ble holdt på Havlimyra skole. Det var 72 voksne personer som valgte å melde seg inn i menigheten. Roy Elling Foss var menighetens første pastor. I 2014 ble Clemente Duran menighetens neste hovedpastor, og i 2016 ble Hannah Træen ny barne- og ungdomspastor. I dag jobber Johnny Omdal som hovedpastor. Vil har ca 100 voksne medlemmer. Vi har også Ungdosmpastor, ungdoms og tweensarbeider og Barnepastor. Vil har ca 100 voksne medlemmer. 
 
Høsten 2020 kjøpe menigheten en tomt som vi drømmer å bygge et forsamlingshus/kirke på. Våre kontorer er i dag i Magnus Barfotsvei 3. 
 
Vi er en levende, takknemlig og voksende menighet!

Ansatte

Johnny Omdal

Johnny Omdal

Pastor

Rebecca Aanonsen

Rebecca Aanonsen

Ungdomspastor

Kristine Omdal

Kristine Omdal

Barnepastor

Vegard Gangås Bjørseth

Vegard Gangås Bjørseth

Ungdoms- og tweensarbeider

Lederskap

Thomas Vårlid

Thomas Vårlid

Lederskapets leder

404 17 000 - thomas@vaarlid.no

Anne Småbrekke

Anne Småbrekke

Medlem av lederskapet

Nina Lahr Moi

Nina Lahr Moi

Medlem av lederskapet

Stefan C. Avila

Stefan C. Avila

Medlem av lederskapet

Arnt Steven Ropstad

Arnt Steven Ropstad

Medlem av lederskapet

Sara Ribe

Sara Ribe

Medlem av lederskapet

Kontaktinfo

post@justnesmisjonskirke.no

Kontonr.: 3000 24 22723

Org. nr: 911 656 353

Kirkens adresse

Havlimyra skole

Havliveien 8

4634 Kristiansand S

Kontoradresse

Justnes misjonskirke

Magnus Barfots vei 3

4633 Kristiansand S