skjermbilde-2019-03-19-kl.-09.56.30

Suppe for 7

Ønsker du å bli bedre kjent med noen som går i Justnes misjonskirke? Vi arrangerer igjen suppe for 7!

«Suppe for 7» skal være en uformell og hyggelig kveld hvor en blir bedre kjent med hverandre i menigheten. Dette er et lavterskeltilbud der en knytter kontakter med nye mennesker på en trygg og inkluderende måte. Suppe er valgt fordi det skal være enkelt og rimelig å tilberede.

Datoer for Suppe for 7 er: onsdag 27. mars eller torsdag 4. april kl 20. (kan også melde seg på begge om ønskelig)

De som blir vertskap for kvelden får mail om hvem de skal invitere. Det er ikke tenkt at det skal være noe opplegg denne kvelden.

Påmeldingsfristen er 22.mars, så hiv deg rundt!

Om du ønsker å være med så sender du melding til enten Cathrine Hasund (tlf: 90198094) eller Åshild Johannessen (tlf: 97141248) med Navn, adresse, Telefon, mail, hvilken dato som passer for deg/dere, og om du/dere kan stille som vertskap.