img_4607.

To nyansatte!

Fra august 2022 vil staben gå fra 2-4 stk!

img_4603.Rebecca Aanonsen er ansatt i 50% stilling som pastor med hovedansvar for ungdom og tweens. Hun er 24 år og opprinnelig fra Risør og kjæreste med en Kristiansands gutt. Hun går nå siste året på bachelor i teologi ved Ansgar høyskole.
Rebecca brenner for at ungdommer skal bli kjent med Jesus og bygge en tro som tåler livets oppturer og nedturer. Hun sier: “For meg er det viktig å gi ærlige svar på ærlige spørsmål, og koble hverdagen på Gud. Jeg gleder meg til å bygge gode relasjoner med ungdommene, og se de vokse i troen på Gud”

 

 

img_4600. Vegard Bjørseth er ansatt i 30% stilling som ungdomsarbeider. Han er 24 år og kommer fra Melhus, utenfor Trondheim. Eller som Vegard sier: “Trondheim er en by i Norge”. Vegard er kjæreste med Hanna, som er miljøarbeider på Ansgar høyskole, og han gå nå sitt 2.år på teologi ved samme skole. 
Han sier: “Jeg ser virkelig frem til å bli en del av menigheten og bli kjent med dere alle. Jeg gleder meg til å tjene Gud gjennom denne jobben!”  

 

 

12022.05.09----justnes-misjonskirke---www.hakonsagen.com---0701Kristine Omdal som vi kjenner fra før vil jobbe 20% med særlig ansvar for barnekirken og arbeidet for dem under tweens alder. I tillegg vil hun jobbe 10% (1-årig prosjekt) med konfirmantarbeidet. 
Vi har vært svært fornøyd med jobben hun har utført i sitt vikariat, og gleder oss til at hun skal være med oss videre.